Algemene voorwaarden...

Bij bestelling gaat degene die de bestelling plaatst op afstand akkoord met de algemene voorwaarden.Identiteit van de ondernemer:ESSAS;


Telefoonnummer: +31 6 11465500

E-mailadres: essas.essas@gmail.com

KvK-nummer: 54968135

Btw-identificatienummer: nl.135844393B01

IBAN: NL90ABNA0409506265Levering:

Alle artikelen die Essas op voorraad heeft worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden door een postbedrijf.

Essas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. In geval van beschadiging en/of vermissing van producten ligt de verantwoordelijkheid bij het postbedrijf.

Vertraging door overmacht is ons niet verwijtbaar.(Feestdagen, onjuiste adres gegevens, december drukte of algemene incidentele vertraging door het verzendbedrijf, zoals staking.)Betaling:

Alle prijzen zijn inclusief BTW en de verzendkosten zijn 1,50 binnen Nederland. Voor verzendingen naar buitenland worden indien nodig extra verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling kan geschieden door middel van:

- iDEAL

- vooraf overmakenIndien de betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen op het vermelde rekeningnummer komt de bestelling te vervallen.U kunt het artikel ook op komen halen.

Geef dit bij de bestelling door. In overleg wordt er dan een dag en een tijd afgesproken.Ruilen/retourneren:

Retourneren van de bestelde artikelen dient binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te geschieden (ongebruikt en onbeschadigd).

Om een retourzending aan te vragen stuurt u een email met uw verzoek, voorzien van factuurnummer, naar essas.essas@gmail.com.

retour adres:

Essas

t.a.v. Saskia van Roon

Stad en landschap 61

2923 BL Krimpen a/d IJsselDe kosten en het verzendrisico zijn voor uw rekening, binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde bestelling ontvangt u het betaalde bedrag retour op uw rekening.

Artikelen in de uitverkoop kunnen niet worden geruild.Maat:

Mocht na ontvangst blijken dat het sieraad niet past maar dat u wel de juiste opgegeven maat ontvangen heeft, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Tip: Meet een oude armband die goed past en geef deze maat door.

De armbanden kunnen we bijna altijd verkleinen maar niet vergroten (wel bestellen zeker 4 weken leverings tijd).Privacy:

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Zonder tegenbericht worden de door u verstrekte gegevens opgenomen in het klantenbestand van Essas.Klachten:

Bij klachten kunt u mij altijd mailen, dan zoeken we voor u de beste oplossing.

Essas zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Garantie:

Essas hanteert een garantie van 3 maanden.

Buiten de garantie vallen:

- afgeprijsde artikelen

- normale slijtage

- beschadiging door water of door een andere substantie.


Gebruiksadvies sieraden:
- spuit geen parfum op de sieraden
- niet met het leer in het water (daar worden ze niet mooier van!).
- wilt u het zamak (is een beetje rauwig/stoer om te zien) meer laten glimmen dan kunt u er gewoon met een zilverdoekje overheen gaan!
- hoe vaker je het sieraad draagt des te mooier het blijft ;)