Over essas

Hartelijk welkom op de site van Essas!

In 2012 werd Essas een feit, ik (Saskia) ga de deur niet meer uit zonder sieraden.
In het verleden gaf ik er niet om ik vond het maar een gedoe, al die toeters en bellen om mijn pols. Nee, niet fijn en zeker niet praktisch. Totdat ik in Spanje iemand ontmoette die speciaal voor mij iets wilde maken zoals ik het sieraad wilde dragen! Zo groeide Essas uit als een combi, een beetje van hem en mijn eigen inbreng, hoe ik het hebben wil. Nu ontwerp ik ook mijn eigen sieraden.

Hip, stoer, vrouwelijk, sportief, stijlvol en tijdloos, dat zijn dus de sieraden die je hier kan vinden. De sieraden bij elkaar geven een ongedwongen look! Er zijn een tal van combinaties mogelijk.

De hoofdcollectie is gemaakt van leer en zamak.
Zamak staat voor zink, aluminium, magnesium en koper, met daar over een zilverlaag!
Dit materiaal is nikkelvrij en anti allergisch.


Staat je maat er niet bij maar wel een grotere maat, dan is het bij (bijna) alle sieraden mogelijk om ze te verkleinen. (stuur dan wel eerst een mailtje voor dat je bestelt.)


De maat:
Meet de omvang van je pols en tel daar 1 cm bij. Draag je je sieraden graag wat losjes, dan 2 cm!
Let op ! Bij de wikkelarmbanden (dus 2x om de pols) bijvoorbeeld bij nummer 32 nog minstens 1 cm erbij op tellen want deze pikt wat ruimte in omdat de armbanden over elkaar heen draaien.

De bijoux-collectie is wat fijner van structuur en zowel apart als in combinatie met de andere sieraden te dragen. Deze sieraden zijn seizoensgebonden en dus niet meer na te bestellen.

Sjaals zie ik ook als een sieraad. Ik kan niet meer zonder, zo leuk vind ik ze. Kijk snel bij mijn sjaals, want nabestellen is hier niet mogelijk.

De prijzen van de sieraden zijn allemaal inclusief 21% BTW, de verzendkosten zijn 1,50 binnen Nederland.
(meer informatie zie algemene voorwaarden)

Bij eventuele vragen kun je mij altijd mailen.
(zie contactgegevens)


Veel plezier op mijn site!

Saskia